Sortiment

Sortiment

Ett brett sortiment med mängder av produkter

Vare sig du vill ha en nål eller en ny matta så har vi förhoppningsvis något som passar dig. Alla våra produkter är av hög kvalitet och vi jobbar ständingt med att utveckla vårt sortiment. Nedanför finner du några av de kategorier av produkter som vi har hemma i butiken.

Gardiner

Gardiner i sammet och annat? Självklart har vi det! Hos oss hittar kan du måttbeställa efter din höjd med en valmöjlighet av olika färger.

Gardinstänger

Med gardinskenor kan du bland annat välja skenor som passar perfekt för era gardiner och det du behöver för en komplett uppsättning.

Mörkläggande

Hitta olika sorters mörkläggande, persienngardiner, hissgardiner, plissegardiner, rullgardiner funkar utmärkt för sovrummet de övriga rummen.

Broderi

Trevlig upplevelse på bordet. Broderier på väggen. Här hittar du broderier för olika tillfällen, t.ex. dukar, tavlor, bonader, löpare, sommarbroderier, m.m.

Sytillbehör

Du hittar en mängd sytillbehör till det mesta som bland annat synålar, blixtlås, sytråd, band, knappar, tryckknappar, m.m.

Modetyger

Hos oss finner du även ett brett sortiment av olika modetyger såsom tyger, barntyger, ylletyger, pälstyger, stickade tyger och festtyger.

Kuddfodral

Hitta ett kuddfodral som passar dig, du kan mixa och matcha mönster och färger bland vårt sortiment.

Överkast

Vi har överkast som passar dubbel och enkelsängar med en sofistikerad design och matchande färgkuddar.