Övrigt

Broderi

En person som ska hålla på med Broderi behöver mycket tålamod men resultatet är fina handverk som har tagit sin tid. Man kan dekorera möbler, kläder och mycket mer, det även färdiga broderimönster för den som vill men det går även bra att rita sina egna.

Hos oss kan du hitta det mesta du kan tänkas behöva för att du skall komma igång med ditt broderi . Trevlig upplevelse på bordet. Broderier på väggen. Här hittar du broderier för olika tillfällen, t.ex. dukar, tavlor, bonader, löpare, sommarbroderier, m.m. Naturlgitvis så har vi broderigarner i rengbågens alla färger.

Sytillbehör

Om man vill sy sig några fina kläder eller något annat så måste man ha några verktyg för att lykas så behövs det lite diverse sytillbehör det kan vara bland annat knappar, snäpp och liknande. Det finns en massa verktyg såsom nålar, trådar, stift, märkpennor, resår och sömmar som underlättar för en och gör jobbet enklare.

Du hittar en mängd sytillbehör till det mesta som bland annat synålar, blixtlås, sytråd, band, knappar, tryckknappar, m.m.

Överkast

Överkast bidrar med stil i sovrummet och ger dig mysigare, och varmare, nätter. Ha olika sängöverkast vid varje säsong, välj mellan olika modeller och kvaliteter som lite tjockare under vintern och lättare under sommaren. Ett enkelt sätt att dekorera sovrummet efter egen smak.

Hitta ett kuddfodral som passar dig, du kan mixa och matcha mönster och färger bland vårt sortiment.

Kuddfodral

Överkast är ett lite tjockare tygstycka som brukar användas på sänger för att både skydda och dölja sängkläderna man kan jämföra det med en ett täcke eller en filt men samtdigt som den har en design funktion. Det finns många olika typer av överkast.

Vi har överkast som passar dubbel och enkelsängar med en sofistikerad design och matchande färgkuddar.